nog maar een paar nachtjes slapen....
Door: jorisenleonie
Blijf op de hoogte en volg Joris en Leonie
31 Augustus 2011 | Nederland, Leiden
Hoi allemaal,
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan vertrekken we naar Bangkok! Het voelt nog steeds alsof we gewoon een weekje op vakantie gaan, maar dan met iets meer voorbereiding :) maar als je bedenkt dat we er niet zijn met sinterklaas, kerst en alle verjaardagen aankomend jaar dan klinkt het toch wel lang…..
Inmiddels zijn we verhuisd en hebben wij een heleboel zaken geregeld, en ook de laatste dagen hoeven wij ons niet te vervelen. Er is nog zat te doen!
4 september vertrekken we naar Bangkok. We hebben dan 5.5 maand om rond te reizen in Azie (noord Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, zuid Thailand, Maleisie, Indonesie) op 12 februari vliegen we van Singapore naar Nieuw Zeeland waar we gaan rondtrekken in een camper die we hebben gehuurd. Na een maandje vertrekken we naar Australie. Hier hebben we een aantal binnenlandse vluchten geboekt zodat we in 2 maanden tijd zo veel mogelijk kunnen zien van het land. In mei gaan we naar Fiji waar we een surfcursus gaan doen. En dan als laatst zullen we gaan rondreizen langs de westkust en de oostkust van de USA. Onze terugvlucht staat nu gepland op 21 juli 2012.
Dit is ons plan en de grote vluchten staan vast, maar verder zijn we vrij om te bekijken wat we willen doen en hoe lang we ergens willen blijven. Wij hebben erg veel zin in onze reis en vinden het leuk als mensen ons willen volgen. Je kunt je hieronder aanmelden dan krijg je automatisch onze blog in je mailbox. (laat dan ook een berichtje achter, voor ons is het ook leuk iets van jullie te horen :) )
Tot volgend jaar!!!!
Liefs Joris en Leonie
Tot volgend jaar!!!!
Liefs Joris en Leonie
31 Augustus 2011 - 08:03
Kromhout:
Hey! Ontzettend veel plezier samen! Ik zou trouwens wel rekening houden met het weer in NL voor de timing van jullie blogs.........om onnodige frustraties te voorkomen :-)
kus! -
31 Augustus 2011 - 08:47
Denise :
Hey Nichtje. WOW, wat een trip gaan jullie maken zeg.. Ik ga jullie zeker volgen. Heel veel plezier met zijn tweetjes en geniet ervan!
Liefs -
31 Augustus 2011 - 09:04
Hanneke:
Jaa ik heb me ingeschreven voor n abonnement op jullie verslagen :) Leukleuk! Succes met de laatste dingetjes en tot vrijdag! Eerst nog f lekker theetje doen :) -
31 Augustus 2011 - 10:48
Anneke En Dick:
Ook langs deze weg, heel veel plezier goeie reis.
Groetjes -
31 Augustus 2011 - 12:45
Rob En Diana:
Heel veel plezier en geniet van al het moois dat jullie zeker mee gaan maken. We gaan jullie volgen.
Liefs en take care !! -
31 Augustus 2011 - 16:24
Mandy:
Heel veel plezier!!! -
31 Augustus 2011 - 17:24
Adinda:
alvast heel veel plezier, geniet ervan! -
31 Augustus 2011 - 18:55
Jessica (mams Gaby):
Heel veel plezier, en zorg goed voor elkaar!!!! Ga jullie zeker volgen -
01 September 2011 - 06:57
Tante Brenda:
Ik ga jullie helemaal volgen. Heel veel plezier en voorzichtig. -
01 September 2011 - 08:07
Cas:
Spannend!!! I will follow ;-)
xx
01 September 2011 - 10:18
Lenny:
Ja, het begint nu pas tot me door te dringen, dat jullie echt lang weg zijn. Een goede reis, En geniet van alle ervaringen/belevenissen. -
04 September 2011 - 08:36
Mandy:
Goede vlucht vandaag! X -
04 September 2011 - 11:04
Linda :
Heel veel plezier!!!
We gaan je volgen hoor!!
Liefs linda roy jeffrey en thomas -
04 September 2011 - 13:55
Priscilla Ten Hoope:
Hoi Leonie & Joris,
Een hele goede reis !
Rob is al in Chiang Rai, dus bel of mail hem gerust als jullie iets willen weten. Ik moet nog 2 weekjes werken en hup het vleigtuig in. Alvast heel veel plezier in het heerlijke Thailand en tot snel in Chiang Rai.
xxx Priscilla