Ten Hoope Golf, Resort & Spa - Reisverslag uit Chiang Rai, Thailand van Joris en Leonie Velders-Romijn - WaarBenJij.nu Ten Hoope Golf, Resort & Spa - Reisverslag uit Chiang Rai, Thailand van Joris en Leonie Velders-Romijn - WaarBenJij.nu

Ten Hoope Golf, Resort & Spa

Door: jorisenleonie

Blijf op de hoogte en volg Joris en Leonie

25 September 2011 | Thailand, Chiang Rai

Hallo allemaal

Alweer zondag en dus tijd voor een update. Afgelopen week zijn we verbleven in Ten Hoope golf resort en spa. Na de busreis van Chiang Mai naar Chiang Rai werden we opgehaald door de buurman, die makkelijk te vinden was tussen de tuk-tuk drivers. We hebben heerlijk geluncht en gezellig bijgekletst en lekker gechilled. 's avonds zijn we naar de night bazar geweest waar we heerlijk verschillende gerechten hebben gegeten. Daarna hebben we onze eerste Thaaise massage gekregen. Op het moment zelf wisten we nog niet goed of we het wel leuk vonden. Leonie moest erg lachen toen zij haar ogen open deed en een klein Thaais vrouwtje met moeite een van Joris zijn benen opgetild kreeg. Ze lijken precies te weten welke plekjes jij pijnlijk vind en daar gaan ze lekker duwen en wroeten. Maar na afloop vonden we het toch eigenlijk wel lekker en waren we weer als herboren.

Dinsdag zijn we met een scootertje op pad gegaan naar de witte tempel. Na wat uitleg en een testrondje zijn we er in een keer heen gereden en we vonden het echt super mooi! Net een sprookjes kasteel wat uit een wolk komt. Als je dan binnen bent is het alleen wel erg bijzonder dat er schilderingen van kung fu panda, converse sneakers en brandende twin towers te zien zijn. De tempel vonden we echt super mooi!!! (we vonden het zo mooi dat het 2 keer minimaal gezegd moet worden haha)

Woensdag hebben we een rondje door de stad gedaan op de scooter (hill tibe museum, tempels en shopping mall) en dondedrdag zijn we op pad gegaan met chauffeur Rob :). Zo zijn we naar de Thaaise keukenhof gegaan, waar bloemen en planten van over de hele wereld verzamelt zijn op een berg. Super mooi om te zien en lekker rond te lopen. Ook zijn we naar het drielandenpunt '' the golden triangle' gegaan. De rit hier naartoe was erg mooi (Leonie lag een keer niet te slapen en heeft dus ook wat van de omgeving kunnen zien) maar het punt opzich is meer een leuk idee dan dat het ook echt heel boeiend is. Toch leuk dat we er geweest zijn!

Deze week stond in het teken van relaxen en lekker eten, ookal hebben we eigenlijk wel veel gezien van Chiang Rai en omgeving. Omdat Rob en Priscilla de leuke plekjes weten hebben wij dingen gegeten die we zelf niet 123 zouden bestellen maar wat wel enorm lekker is (we hebben danook schandalig veel gegeten (lees joris was zelfs misselijk)) We zijn enorm verwend door de buren en hebben echt een super leuke week gehad! We zullen de lonely planet aanschrijven voor een leuk guesthouse!!!

Om de week in stijl compleet te maken heben wij een nachtje geslapen in het luxe hotel van Raymond, waar we vanmorgen roomservice hadden en weer op een dak van het hotel konden zwemmen.... het voelde echt als een weekje vakantie, omdat we dit niet hadden gedacht bij het idee 'backpacken'.

deze week gaan we de omgeving van Chiang Mai bekijken en volgende week zijn we al in Laos
Maud, niet ongeduldig worden,volgende week kunnen wij niet op zondag updaten, want dan slingeren wij rond in de jungle aan ziplines. Dan weet je dat vast :P

Rob en Priscilla: nogmaal Kap Kung Ka (of hoe je het ook schrijft). Wij hebben ernorm genoten!!!! die extra kilo's die lopen we deze week er wel af haha

liefs

Joris en Leonie

• 25 September 2011 - 07:10

Fiek:

Leuk om te lezen Le en Joris!! Lekker genieten daar, maar volgens mij doen jullie dat ook volop.

Dikke kus Fiek

• 25 September 2011 - 07:19

Lenny:

Wat een luxe om zo op de hoogte te kunnen blijven hoe het jullie vergaat. Normaal gesproken heb ik weken geen idee wat jullie doen, en nu een wekelijkse update! Klinkt nog steeds erg goed, wat jullie meemaken. Ga zo door!

• 25 September 2011 - 07:31

Lucie Snoepjes Markt:

Ik keek al helemaal uit naar jullie verslag, leuk om dit te lezen. Je zult verstelt staan van de plaatsen in de jungle waar je internet tegen komt. Dus misschien volgende week toch weer een verslag. Geniet lekker, in de jungle vooral je oren open houden. Peter ( mijn man) heeft op zijn telefoon nog steeds een geluidsopname van alle dieren die je om je heen hoort. Groetjes.

• 25 September 2011 - 08:38

Peter En Ella:

Als je bij Rob en Priscilla vandaan komt en je moet alkilometers gaan lopen om de kilo,s eraf te lopen ,hoeveel kilometers moeten jullie over een paar maanden wel niet gaan lopen????Grotjes en heel veel plezier

• 25 September 2011 - 08:56

Linda:

Klink helemaal leuk!!!
    Wat super om zo op de hoogte te blijven van wat jullie ondernemen en bekijken! Ziet er leuk uit op de foto's!

Lekker genieten! en veel plezier en succes in de jungle

Groetjes!

• 25 September 2011 - 09:58

Kromhout:

Die tempel is echt niet normaal mooi! veel plezier!

• 25 September 2011 - 10:22

Rob En Diana:

Leuk om te lezen dat het jullie goed gaat. Blijf genieten en laat ons mee genieten van jullie leuke verslagen.
    Groeten uit Bodegraven

• 25 September 2011 - 11:03

Hanneke:

Oei, wat een vervelende dingen maken jullie weer mee zeg ;) Geniet ervan!

• 25 September 2011 - 17:44

Gaby:

Hahahaaaa leee ik moet zo lachen om je fb berichtje! we moeten snel skypen want je weet dat ik er weer een bende van maak ;) en dat nieuws wat jij stuurde hoe weet ej dat dan weer!!!

Ik kan niet wachten om jullie weer even te spreken! Dikke kus voor jullie

• 26 September 2011 - 05:15

Priscilla & Rob :

Hoi lieve Leonie & Joris,
    Zoals al eerder gezegd, we vonden het erg gezellig en we wensen jullie heel veel plezier gedurende de mooie reis, die nog voor jullie ligt. Natuurlijk zijn we blij dat we aan jullie mooie reisverhalen hebben kunnen bijdragen.
    Sawadee ka & Chokdee
    Priscilla & Rob alias de buurvrouw & buurman

• 26 September 2011 - 14:40

Cas:

Ziet er super mooi uit! En natuurlijk lekker eten ;-)

• 26 September 2011 - 21:51

Jessica:

Wat een prachtige foto,s van de tempel,idd net een sprookjes kasteel.
    Veel plezier nog, maar dat is volgens mij overbodig om te zeggen.

• 27 September 2011 - 10:32

Maud:

Hahahah ik zie het al helemaal voor me, zo'n klein vrouwtje met dat enorme been. Gulliver's travels, maar dan anders.

En ook nog eens zoveel gegeten dat je misselijk was Joris... oh oh oh. Ik dacht dat het afzien zou worden, maar tot nu toe zie ik er nog niet veel van (misschien deze week dan...).

Die helmpjes zijn ook erg grappig.

• 04 Oktober 2011 - 15:25

Daphne :

Hey Le en Jor,

Ik had even wat tijd over en dacht nu moet ik echt een keer jullie site bezoeken. Ik word er wel een beetje jaloers van haha.
    En prachtige foto's trouwens; leuk die helmpjes!

Geniet ervan, maar dat lukt wel zo te lezen :)