Party in the city where the heat is on
Door: jorisenleonie
Blijf op de hoogte en volg Joris en Leonie
25 Juni 2012 | Verenigde Staten, Miami
Welcome to Miami, Bienvenido a Miami (= liedje van de week). Dat er hier veel “heat” is daar zijn we het mee eens, maar de “party” hebben we nog niet echt gevonden…..
Afgelopen maandag, the day after the day before, zijn we richting Orlando gereden. We hadden 3 nachtjes geboekt in een motel in Kissimmee, en hadden bedacht dinsdag niet te veel te gaan doen. Dit heeft goed uitgepakt :) We hebben namelijk een aantal dagen op de kamer gezeten met onze vrienden Stevie the TV, Ben & Jerry, Dr Phil, Andre de Champagnefles en Ross, Rachel, Chandler Monica, Phoebe en Joey en natuurlijk Bertus. Heerlijk was het even lekker niets doen en bijkomen van het feit dat we zo snel naar huis gaan. Die beslissing was niet heel makkelijk om te maken zoals jullie begrijpen. Daarnaast hadden we zo vaak de zon jullie richting opgestuurd dat wij nu ook noodweer-voorspellingen hadden (en tropische storm gevaar), ook niet heel motiverend om naar buiten te gaan :). We hebben daarom gewoon een extra nacht geboekt in onze kamer onder het motto “je krijgt korting op de kamerprijs als je meerdere nachten blijft” :D
Woensdag hebben we spontaan een bezoek gebracht aan de kapper, waar ons haar zo grondig werd gewassen dat we bijna dachten dat het maanden niet goed verzorgd was (whahahaha mmmm dat kan kloppen…..). Bij onze mooie nieuwe coupes, horen natuurlijk nieuwe kleren…. De hele reis hebben we het shoppen uitgesteld tot Florida omdat hier de outlet malls zijn en omdat we 5 dagen werkelijk niets hebben gedaan, hadden we geld opgespaard. Vrijdag zijn we los gegaan, en hebben wat nieuwe outfits bij elkaar gevonden onder het motto “het is hier veel goedkoper dan thuis” want dat is het echt! Toen ’s avonds de portemonnee bijna leeg was, trok Le wat wit weg bij het besef ZO goed geshopt te hebben….
Zaterdag zijn we ’s avonds aangekomen in Melbourne Florida (niet Melbourne OZ). Hier bleek de bioscoop jarig te zijn en dat hebben we gevierd door 2 films achter elkaar, praktisch gratis te kijken. Gefeliciteerd bios en hoera voor ons!!!! We sliepen in het bruisende centrum waar zaterdagnacht om half 1 alles al uitgestorven was…. Vandaag zijn we naar Miami gereden, een spannend ritje… We kwamen namelijk in “severe weather”, heftige regenbuien en onweer. Le vond het te gevaarlijk om te rijden omdat we erg slecht zicht hadden, Joris vond het te gevaarlijk om langs de kant te gaan staan….. Leuke rit dus :) In Miami hadden we het plan lekker naar het strand te gaan. Helaas regen regen regen en nog steeds kans op tornado’s, dus ja….. De voorspelling is dat we weinig gaan doen dan hopen dat al onze spullen in de tas passen….
En zo is er alweer een week voorbij…. Lange blog voor een week waarin we werkelijk niets gedaan hebben haha, bijna knap te noemen!
Voor jullie thuis: Have a good one
Cheerio, toedels en dikke doei
Jay and Leo
Ps: we hebben het vermoeden dat het liedje van aankomende week de gouwe ouwe van Romeo wordt “i’m coming hooooooooooome, i’m coming hohoooooooome nananananana”
Foto’s
Voor jullie thuis: Have a good one
Cheerio, toedels en dikke doei
Jay and Leo
Foto’s
25 Juni 2012 - 07:58
Anneke En Dick:
Het is nu dus echt aftellen!!! Geniet nog lekker zolang jullie daar zijn, voordat je het weet ben je weer in Nederland met regelmatig een " weeralarm " !!
Trouwens, kekke schoentjes!
Groetjes
P.s. De foto' s zijn altijd leuk, kunnen we meekijken, haha! -
25 Juni 2012 - 10:04
Gaby:
ooooh de laatste blog!!
Niet gedacht dat die er nu al zou zijn maar wel stiekem heel leuk! Zondag zijn jullie er weer en ik heb mooi weer voor jullie besteld, zodat we gewoon in de tuin een thee kunnen drinken. En daarna jullie hobby voort kunnen zetten, languit op de bank een filmpje kijken, of friends! gewoon omdat het volgende week weer kan!!!
X -
25 Juni 2012 - 12:04
Tineke Van Hartevelt:
Wij hebben een kleindochter die wel heel jaloers op hert laatste deel van jullie reis zal zijn. Ze wil zo graag een keer naar
Amerika. Jullie hebben een prachtige reis gehad en thuis komen zal ook weer leuk zijn. Groetjes Rinus en Tineke -
25 Juni 2012 - 18:35
Winny & Ian:
En wat ga ik nu doen op zondag als jullie blog uit de lucht is? Behoorlijk afkicken denk ik. Ik heb dit jaar ook een wereldreis gemaakt: want mocht virtueel meeliften naar al die mooie bestemmingen en genieten van al jullie belevenissen. Welkom terug!! -
25 Juni 2012 - 21:18
Machel En Raymond:
We wilden jullie eigenlijk net gaan vertellen over onze recente Azie reis. Mas heeft de marathon van Singapore gelopen. Maar nu blijkt dat we dat binnenkort persoonlijk aan jullie kunnen vertellen en herinneringen aan onze ontmoeting in Phuket ophalen! Kom maar snel bij ons eten. We willen alles wat nie op de blogs stond nog van jullie horen. Denk dat jullie nog een paar blogs na terugkeer moeten maken. Vooral voor ons om af te kicken :) dikke kus van ons -
26 Juni 2012 - 15:32
Carola:
Hahahaha ooooohhh schatjes toch! wat zielig dat jullie je laatste weekje zo slecht weer hebben!! :( Das echt niet leuk!
Maar goed, een Tornado is tenminste wel een ervaring die jullie niet al 100x meegemaakt hebben! :P (als je maar wel zorgt dat je in een stevig stenen huisje met hele kleine raampjes zit :P)
Geniet van je laatste week!!! heb zin jullie weer te zien!
xxxx